Pressofast

PRINCIPIILE PRESOTERAPIEI

Presoterapia, un proces de drenaj și remodelare, utilizează un set de accesorii, adică cizme, manșete și curea pentru a acționa asupra părții corpului avută în vedere. Accesoriile sunt dotate cu compartimente care se umplu cu aer în mai multe etape, creând o infinitate de presiuni mici pe zona tratată. Presoterapie stimulează circulația sângelui. Acum este folosită pentru remodela silueta și pentru efectele sale de drenaj asupra celulitei.

DRENAJ LIMFATIC PNEUMATIC: TEHNOLOGIA PRESSOFAST
Presoterapia

Beneficiile drenajului limfatic nu mai au nevoie să fie dovedite. PRESSOFAST produce palpitații mecanice ușoare. De exemplu cizmele sunt împărțite în mai multe compartimente. Primul compartiment, cel care înconjoară piciorul, este umflat printr-o presiune indusă de PRESSOFAST. Odată ce presiune a fost stabilită în al doilea compartiment, presiunea exercitată în compartimentul inițial crește gradual. Diferența de presiune astfel creată cauzează migrație la nivel limfatic din compartimentul cu presiune mare la compartimentul cu presiune mică.

Într-un mod similar, compartimentele următoare sunt introduce sub presiune. În timpul tratamentului, modificarea presiunii depinde de volumul membrului tratat. În consecință, PRESSOFAST asigură eficiența pe perioada tratamentului, nu distruge vasele superficiale datorită tehnicii sale cu palpații ușoare, și este un suport ideal pentru remodelare.

clarena dermeo geneo jbp jbp lift maximus