Dermeo Estheflash 4

Estetiq Solutions prezinta in Romania o noua tehnologie pe baza de lumina intens pulsata. Square Train Flash (STFlash) este un dispozitiv conceput si produs in laboratoarele DERMEO, renumitul producator francez de dispozitive medicale si estetice.
DERMEO a dezvoltat primul cartus de lumina cu racire cu apa, ce permite tratamente confortabile, rapide si eficiente. Energia razei de lumina pulsate se reflecta in lampa unde caldura este răspândită prin sistemul de răcire cu apă. Rezultatul: nu are loc încălzire la nivelul quartz-ului și la nivelului pielii.

Acest sistem permite operatorului să acopere o mare parte din zona de tratament, scurtand durata sedintelor de tratament. Mai mult, doua impulsuri sunt suficiente pentru a trata o zona de 28 mm in timp ce, celor mai competitive dispozitive le sunt necesare patru impulsuri.

O serie echilibrata de impulsuri, pentru o mai mare siguranta

Pentru a evita riscul de ardere sau disconfort cauzat de aplicarea unui singur impuls odata sau a unor impulsuri prea lungi, toate impulsurile emise sunt divizate in mai multe impulsuri. Fiecare dintre acestea creste temperatura tinta, in timp ce intervalul dintre impulsuri permite pielii sa raspandeasca caldura.

Impulsuri moderate pentru mai mult confort

Moderarea impulsurilor permite obtinerea aceleiasi densitati de energie de la primul la ultimul impuls prin marirea duratei fiecarui impuls. Seria de impulsuri moderate permite un tratament eficient al problemelor de piele.

stflash
Termostat pentru impulsuri ”patrate”, puternice si eficiente

Termostatul permite lampii sa fie pornita inainte de expunere. Deci, nivelul de energie necesar se atinge mai repede si intr-un mod mai eficient decat in cazul altor sisteme cu lumina pulsata. Folosind aceasta caracteristica, impulsul vine in forma de ”patrat”

Indepartarea parului de pe pielea deschisa la culoare

Comparativ cu alte sisteme de epilare definita, STF este eficient chiar si pentru tipurile de piele extreme: deschise sau foarte inchise la culoare. Lumina pulsata este absorbita de melanina prezenta in par pe parcursul etapei de crestere (faza anagena), si apoi este condusa pana la radacina firului de par. Aceasta lumina este transformata in caldura si distruge foliculul si radacina, fara a avea alte efecte secundare. Acest proces se numește ”foto-termoliza selectiva” sau ”foto-depilare”. S-au inregistrat rezultate excelente, 80% din fire s-au indepartat dupa a treia sesiune.

Indepartarea parului de pe pielea inchisa la culoare

Utilizarea unui filtru specific (DS690 nm) permite realizarea intr-un mod sigur a tratamentelor pe pielea inchisa la culoare. Filtrarea specifica pentru pielea inchisa favorizeaza absorbtia luminii pulsate de catre melanina, si deci un nivel ridicat de eficienta.

clarena dermeo geneo jbp jbp lift maximus